ByQuintt spot voor jou de sieraden trends voor 2024!

 

25 september was de start van de Paris Fashion Week 2023, wij hebben deze natuurlijk vanaf het begin gevolgd. Tijdens deze week worden de nieuwste collecties geshowd voor de zomer 2024. Je denkt vast dat is nog ver weg maar wij bereiden ons alvast voor zodat jij er straks trendy bijloopt. Ook in sieraden zijn er verschillende trends en wij hebben ze voor je uitgezocht.

 

Trends in sieraden, ByQuintt weet ze allemaal.

Dit jaar zagen wij al veel statement sieraden, grote gekleurde oorbellen in verschillende vormen zoals harten, bliksemschichten rondjes onder elkaar enz. Vaak zie je dezelfde trends terug in kleding en de inrichting in huis. In 2024 zien we dat de trend van grote sieraden blijft. Grote gouden kettingen gecombineerd in verschillende lengtes. Ook de combinatie goud en zilver hebben wij gespot. Maar ook mooie natuurlijke kleuren zoals onze Luna oorbellen.

 

Hartjes sieraden in 2024 ook nog in?

Deze vraag krijgen wij regelmatig tijdens onze live TikTok

ByQuintt kan alleen maar JA zeggen op deze vraag. De hartjes trend zal in 2024 nog veel meer zichtbaar zijn. Denk aan een grove schakelketting zoals de Jenna ketting of een groot goud hart en vergeet niet onze favoriet de Quinty ketting. Combineer deze met fijne hartjes of een love ketting. Stijl het af met de Femke of Isabella oorbellen en jij bent er helemaal klaar voor.

 

By Quintt gaat mee met de nieuwste trends, geen trend wordt overgeslagen.

Onze liefde voor sieraden zie je terug op onze website, wij vullen wekelijks onze Stainless steel collectie aan. Volg ons op Instagram, Facebook en TikTok.

Vind je combineren lastig, geen probleem wij helpen je hier graag mee.

 

Liefs By Quintt